HOTTE TIPS

Spis gryta som den er, eller prøv noen av triksene under her:

Først:
TILBEREDNING

  1. Legg posen i kokende vann i 5 min.

  2. Retten kan også varmes i mikrobølgeovn. Da må du huske å stikke et par hull i posen først.

CHILI CON CARNE

1.

Hypp på å spise mindre kjøtt i hverdagen? Bytt ut kjøttdeig med Chili con Carne når du lager taco. Da får du høylandsfe fra Sogn i tillegg til masse grønnsaker og taco-krydder i miksen. Legg til alt annet du pleier å ha, og så er det plutselig fredag.

2.

Spaghetti con Carne: denne forklarer seg sjøl! Eller..? Kok opp noe pasta du har liggende, varm opp Chili con Carne i en annen gryte, og bland sammen. Plutselig ble det nok til to!

3.

Legg Chili con Carne på nacho-chips i en ildfast form, gratinér med en god ost og strø koriander over når osten har smelta. Smak til med en flammesaus fra Munnvold.

THE HATEFUL GEIT

1.

Lag en skikkelig god couscous til, for eksempel denne: kok couscousen i buljong eller en god kraft. Tilsett olivenolje, pistasj-nøtter og granateple, og skvis litt sitron på. Hakk gjerne litt koriander og mynte til å strø over.

2.

Kjebab: Fyr opp noen pita-brød, less på med Hateful Geit og ha i hakka tomat, krydra rødløk, salat og sylta chili. Og selvfølgelig en flammesaus fra Munnvold innen rekkevidde.

3.

Bak gulrøtter, løk, hvitløk og potet i olivenolje og krydder som malt koriander, gurkemeie og kanel. Legg i en håndfull tørka aprikos og litt salt. Skvis over sitron og kvern over pepper helt på slutten. Bruk The Hateful Geit som en saus til grønnsakene og strø hakka bladpersille over.

GANGNAM SWINE

1.

Kutt opp litt salat av eget valg, bland inn i den oppvarma retten og servér med ris og kimchi.

2.

Steik pak choi og sopp, gjerne i litt chili og soya. Vend inn Gangnam Swine og strø over sesamfrø. Servér med finsnitta kål med litt riseddik.

3.

Bao buns: lag dem sjøl eller kjøp ferdige. Fyll dem med Gangnam Swine, vårløk og koriander.