
OM OSS
Munnvold ble starta av Kristoffer Vold i 2016, etter årevis med chili-eksperimentering. Han fikk sausene sine inn på Gutta på Haugen i Oslo, og barer som Kniven og Revolver begynte å lage Bloody Marys basert på Munnvold Habanero. Til og med Justin Bieber bestilte med seg noen flasker til å ha med seg i privatjet-en etter konserten sin i Stavanger 2017!
I årene som fulgte ble det samarbeid med galne kokker og mange forskjellige festivaler. Vi serverte både sauser og mat på alt fra Vegetarfestivalen til Tons of Rock.
Sausene blir fortsatt håndlagde av Kristoffer Vold i Gamlebyen i Oslo. Alle sausene er fermenterte og lagd på naturlige råvarer -gjerne sjølplukka rett fra skogen. Og som fra den spede begynnelsen er det smak og bærekraft som gjelder. Alle sausene er vegetariske, de fleste på glassflasker og pakka i naturpapp før de når postkassa di.
Slå et slag for ekte smaker, godt håndtverk og Satan sjøl. Altså naturen.
Foto: Kristianne Marøy
Artikkel av Johanna Holt Kleive i Matogdrikke.no