OM OSS

En flaske med etiketten "MUNNVOLD Green Hell" plassert på en mosekledd tømmerstokk i en skog.

Munnvold ble starta av Kristoffer Vold i 2016, etter årevis med chili-eksperimentering. Han fikk sausene sine inn på Gutta på Haugen i Oslo, og barer som Kniven og Revolver begynte å lage Bloody Marys basert på Munnvold Habanero. Til og med Justin Bieber bestilte med seg noen flasker til å ha med seg i privatjet-en etter konserten sin i Stavanger 2017!

I årene som fulgte ble det samarbeid med galne kokker og mange forskjellige festivaler. Vi serverte både sauser og mat på alt fra Vegetarfestivalen til Tons of Rock.

Sausene blir fortsatt håndlagde av Kristoffer Vold i Gamlebyen i Oslo. Alle sausene er fermenterte og lagd på naturlige råvarer -gjerne sjølplukka rett fra skogen. Og som fra den spede begynnelsen er det smak og bærekraft som gjelder. Alle sausene er vegetariske, de fleste på glassflasker og pakka i naturpapp før de når postkassa di.

Slå et slag for ekte smaker, godt håndtverk og Satan sjøl. Altså naturen.

Et svart og hvitt stempel som viser "Munnvold -bare naturlige ingredienser".
En mann som spiller gitar mens han sitter på en rund stol i et rom fylt med planter, lamper og plakater.
To personer smiler og holder pizzaer med salat og grønnsaker foran et matstativ. Bakgrunn med folk og en rabattert reklameskilt for Chili Con Carne og Nachos på en utendørs festival.
En gruppe mennesker står bak en matbod som selger norsk flammesaus, med store skilt som sier 'MUNNVOLD' og 'CHILLI GRYTE'. Flere av personene smiler og ler. Det er knapp lyssetting og dekorasjoner over boden.

Artikkel av Johanna Holt Kleive i Matogdrikke.no